Step & Connect - E-Tours Gent
Step & Connect
vanaf 1 pers Mixed tour

Step & Connect

Het ultieme avontuur met gemengde groepen! Of je nu alleen bent of in een klein gezelschap, deze tour is speciaal ontworpen voor mensen die willen deelnemen met minder dan 6 personen. Verbind met gelijkgestemde avonturiers terwijl je samen door de prachtige omgeving rijdt en nieuwe hoekjes van de stad ontdekt. Als je met meer dan 6 personen bent, kun je een andere tour boeken uit ons aanbod en profiteren van groepskortingen vanaf 7 personen.

We selecteren een tour uit ons aanbod of creëren een speciale unieke route voor dit evenement. We nemen je mee langs fascinerende bezienswaardigheden, pittoreske plekjes en verborgen pareltjes. Onderweg zul je ook genieten van boeiende verhalen en interessante feiten die onze professionele gidsen met enthousiasme delen.

Reserveer nu

Sluit je aan bij onze Step & Connect Tour en beleef een avontuur vol gezelligheid en nieuwe ontmoetingen. De perfecte balans tussen comfort en uitdaging zorgt voor een succesvolle ervaring voor iedereen. We creëren samen een onvergetelijke herinnering. Dat is toch waar het leven om draait?