About us - E-Tours Gent

Over ons

E-Tours is een verhaal vol zin voor avontuur en het ontdekken van schoonheid dichtbij huis. Klaas is een jonge ondernemer, leraar en artiest, met een grote liefde voor buitensporten. Het is zijn passie om samen met zijn team een groep op originele wijze op sleeptouw te nemen. Zijn missie is om de magie van E-Tours met jullie te delen. Teamspirit, plezier en grenzen verleggen staan hierbij centraal. De perfecte balans tussen comfort en uitdaging zorgt voor een succesvolle ervaring voor iedereen!

De kick van sportief ontdekken

De kick van sportief ontdekken — E-Tours biedt groepsavonturen in de buitenlucht aan die toegankelijk zijn voor iedereen. Het is het resultaat van intensief tracken, uitstippelen en het uitproberen van nieuwe routes. We ontdekken verborgen parels en bezienswaardigheden op een tempo dat niet te evenaren is tijdens een gewone wandeling.

De kick van sportief ontdekken

A story full of passion

 — Schoonheid hoeven we niet altijd ver te zoeken, dat zag Klaas toen hij voor de eerste keer al steppend door Gent toerde en het idee geboren werd om E-Tours te creëren.

Benieuwd?
Sportief ontspannen in team

Sportief ontspannen in team

We nemen je graag mee in een andere wereld: in beweging, weg van de drukte, waar het dagdagelijkse bijzonder wordt. Toerend, samen met vrienden, op je eigen ritme, je grenzen verleggen. Hindernissen trotseren, je door stad en groen laten charmeren. Ontsnappen en ontspannen in team op onze unieke E-Tours